Some text

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА - GORYAN STOYANOV - HAIR DESIGN
ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТНОШЕНИЕ И КАЧЕСТВО

Magama – hair extensions

Вили Боршукова е майстор фризьор и перукер – стилист по рождение и вдъхновение.

Тя започва да се занимава с перукерство и удължаване на коса в началото на 1991 г., като за първи път на пазара се предлагат разнообразие от цели перуки, опашки, мъжки и дамски тупета. Малко по-късно през същата година отваря първия магазин (бутик) за перуки на бул. Витоша в София, който предлага огромен избор продукти от естествена коса. Така през 1997 г. Отваря врати и първия по рода си салон, работещ изключително с естествена коса – МАГАМА (магама означава две стъпки).

Изключително високото качество и достъпните цени правят салон МАГАМА предпочитано място за хора на изкуството, политиката и шоубизнеса.

Чести клиенти на салона са и хора с различни здравословни проблеми, които са загубили косата си.
В салон МАГАМА работят високо квалифицирани специалисти с международен опит и доказани качества. Салона е известен с това, че пръв прилага новостите от световния пазар и работи само и единствено с оригинални продукти на най-именитите марки в тази област.
МАГАМА е официален и изключителен представител на GreatLenghts за България – безспорен лидер в удължаването на коса и производството на консумативите за това. Салон МАГАМА дължи огромния си успех на много неща, като най-важните са качеството на работата и задоволяването на желанията на клиента.

http://www.magama.org