Some text

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА - GORYAN STOYANOV - HAIR DESIGN
ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТНОШЕНИЕ И КАЧЕСТВО

Life Studio – Photography

 


Лайф Студио разполага с най-добрата професионална фотографска техника, както и с амбициозен и добре подготвен екип от фотографи, гримьори, фризьори, стилисти и графични дизайнери. Опита и техниката ни позволяват да създаваме висококачествени изображения за публикации в списания, манекенски букове, календари, каталози, постъновъчно заснемане на предмети, интериорна и екстериорна фотография и др.

Студиото е създадено 2005 г. и шест години се развива добре на българския пазар. Сред клиентите на Лайф Студио са водещи рекламни и модни агенции, модни бутици, вносители на козметика, музикални изпълнители, актьори и др.

Ще се радваме, ако имате въпроси или предложения да се свържете с нас!

 

Философия

 

В днешно време фотографията ни заобикаля навсякъде. Тя наднича на улицата по билбордове, магазини, постери и афиши, навлиза в компютъра чрез интернет, илюстрира книги, списания, каталози, календари, брошури, опаковки на храни и много други примери.
Една фотография може да ни каже много повече от хиляда думи. Тя може да поражда различни чувства в нас – кара ни да се смеем, плачем, провокира различни желания и усещания, както и ни информира за света около нас, подтиква ни да купим някоя стока, чрез привлекателна и въздействаща рекламна визия и т.н. Тя може да бъде, както обективна и чисто информативна, така и субективна и абстрактна носеща в себе си индиректен и прикрит подтекст.
Много хора си задават въпроса какво е фотографията – изкуство или занаят? Аз съм на мнение, че фотографията е занаят, а изкуството се създава от душата на човека, който стои зад камерата. Камерата е средство за себеизразяване и светоусещане на фотографа. Другото средство, с което борави фотографа е светлината. Няма ли светлина, няма и фотография. Тя може да бъде манипулирана по такъв начин, че да сглобява пъзела при конкретно задание.
Нашата цел е да създаваме комерсиална фотография, задоволяваща всички капризи на нашите клиенти, покривайки високи стандарти за качество! Качествената швейцарска и японска техника, с която разполагаме е средството за това!

 

 

Алберт Барух

 

 
WWW.LIFE-STUDIO.NET/