Some text

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА - GORYAN STOYANOV - HAIR DESIGN
ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТНОШЕНИЕ И КАЧЕСТВО

LABLE.M ИСТОРИЯТА


label.m Е МАРКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ЗА КОСА, СЪЗДАДЕНА ОТ toni &guy – ЛЕГЕНДАРНИЯТ ЕКИП ОТ ФРИЗЬОРИ, КОИТО СТОЯТ ЗАД РЕВЮЛЮЦИЯТА ИЕМАНЦИПИРАНЕТО НА ЖЕНСКИТЕ ПРИЧЕСКИ! КОМПАНИЯТА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ТОНИ МАСКОЛО И ДЪЩЕРЯ МУ САША.

Тони Масколо е един от основателите на TONI&GUY през 1963. Компания която за последните 49 години се превърна в световно разпознаваема и утвърди името си с повече от 400 франчайз салона по целия свят , които се казват TONI&GUY в Европа, а в САЩ са под името Еssensuals.

Продуктите

Идеята за създаването на label.m дошла от необходимостта да се създадат продукти, които да са достатъчно добри и , в които да е вложен опита на фризьорите от Артистичния тим на TONI&GUY. Всички те активно участват в разработка и тестването на продукти. Така се появява label.m, марка продукти, които отговарят на изискванията на професионалистите, като издържат отлично тестване в бекстейж на модните седмици в Лондон, Милано, Париж и Ню Йорк.

“label.m е едно пътешествие от самото начало през 2005, когато представихме марката, досега. Моят стремеж е да предложим страхотни професионални продукти за коса, които да правят това, което фризьора и клиента пожелаят. Формулите, които използваме в продуктите са високотехнологични и разработени в една от най-големите изследователски лаборатории във Флорида, САЩ. Наред със състава на продуктите, ние се стараем да създадем и красив дизайн на опаковките, защото това също е важно за цялостния имидж на бранда. “Sacha Mascolo -Tarbuck, Global Creative Director, label.m

Философията на label.m

Мисията на label.m е да се превърне в най-добрата марка професионални продукти за коса, които да са високо оценявани от експертите в бранша, както и да бъде разпознаваема от клиентите поради своето качество и фешън имидж. Всички продукти на label.m носят отпечатък от професионализма и фантазията на Артистичния тим на TONI&GUY. Ето защо, когато една жена използва вкъщи продукт на label.m , тя има усещането, че дарява косата си с нещо специално, нещо което й дава усещането за мода и ексклузивност. Всички рекламни кампании на label.m също са част от глобалната концепция на марката за ултра фешън имидж, който носи характерния дух на Лондон – космополитния град, в който легендата на TONI&GUY се роди.

Обща информация за продуктите label.m

Продуктите на label.m са разработени в сътрудничество с TONI&GUY International Artistic Team, ръководен от дъщерята на Тони, Саша, която е и Глобален Криейтив директор на марката. Линията с продукти се разширява непрекъснато, за да отговори на изискванията на фризьорите по цял свят. В момента има 53 висококачествени продукта, разработени на базата на натурални съставки, някои от които са топ ингредиенти, застъпени в почти всички продукти на label.m : Барбадоска череша, Масло от Авокадо, Масло от Амазонско Купуаку, Житен и Соев протеини.