Some text

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА - GORYAN STOYANOV - HAIR DESIGN
ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТНОШЕНИЕ И КАЧЕСТВО

GOLDWELL

GOLDWELL е една от водещите марки професионални продукти за коса с утвърдена 50 годишна история. Goldwell се е наложила като една от най-предпочитаните марки в най-елитните фризьорски салони по цял свят.

Goldwell отделя много голяма част от приходите си за въвеждането и патентоването на нови и модерни технологии, разработени в собствените им лаборатории: Q-ензим, Flex-Shine, Y-Shine, Nano технологии – това са само част от модерните методи които се прилагат при разработката на продуктите. Съчетанието между продукти, щадящи косата и същевременно изключителния и дълготраен ефект, постигнат с тях, гарантира резултатите, които вие очаквате.

Продуктите на Goldwell включват – ниско амонячна боя, безамонячна боя, възстановяващи и стилизиращи продукти и лечебни продукти.

Няколко думи за самите продукти:

Новата система за изсветляване SilkLift – изсветляване на коса без компромиси! Предлага се в 2 варианта:

За перфектно изсветляване

– Силно изсветляване до 7 тона

– За естествена или боядисана основа

– За по-твърда и трудна за обработване коса

За перфектно изсветляване без амоняк!

– Нежно изсветляване до 5 тона

– За по-светли основи и по-лесна за обработване коса

SilkLift ви осигурява изсветляване от най-висок клас с изключителна грижа за косъма. Серията включва крем-оксидант и интензивен овлажняващ серум които правят изсветляващия процес по безвреден за косъма.

Перманентна боя за коса Topchic – с нея се постигат перфектни цветове за вашата коса. Ще задоволи и най-високите изисквания – брилянтни цветове, пълно покритие на сивите коси, съчетание с грижа за косата и устойчивост на цвета, система за изравняване на цвета, ко-ензимна технология предпазваща структурата на косата, невероятно усещане за мекота.

Trendline Texturizerполу-перманентно къдрене за по-малко от час с ефект от 6 до 8 седмици. За къса и средно дълга коса, страхотен обем и модерна визия, устойчиви резултати (6-8 седмици), устойчиво стилизиране, естествената коса запазва по-дълго време формата си, косата изглежда естествена, процедурата е бърза и лесна, идеален продукт за всякакъв тип коса (предлагат се 2 серии – за нормална и за увредена коса), модерен и атрактивен вид на прическата – тотално различен от перманентното къдрене.