Some text

WELCOME TO GORYAN STOYANOV - HAIR DESIGN STUDIO - WEB PAGE

WWW.KASOVAPARAT.COM

Интернет магазин за касови апарати, фискални и не фискални принтер, търговско оборудване, баркод скенери, софтуер за управление на заведения и магазини, ПОС Системи и други.

Ние сме нова фирма на пазара, предлагаща широка гама от фискални и не фискални продукти ( касови апарати, фискални принтери, ПОС Системи ), търговско оборудване и различни видове софтуер и аксесоари нужни на вашият бизнес.

КASOVAPARAT.COM Ви дава възможност, посредством нашият интернет магазин да поръчате лесно и бързо желаният от Вас касов апарат, фискален принтер или друг продукт. За Ваше улеснение сме изработили система с възможност да запамети всички ваши фирми, различни адреси за доставка и лични данни, за да може при всяка следваща покупка да можете лесно и бързо само с няколко кликвания да извършите нужната поръчка. Също така КАSOVAPARAT.COM ще предостави различни бонуси, промоции и отстъпки за всички наши регистрирани потребители, индивидуални отстъпки за всеки клиент генерирал определен оборот от нашият интернет магазин. WWW.KASOVAPART.COM е собственост на фирма Електроникс Груп ООД

WWW.KASOVAPARAT.COM

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message