Some text

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА - GORYAN STOYANOV - HAIR DESIGN
ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТНОШЕНИЕ И КАЧЕСТВО

Няколко думи за нас

Горян Стоянов – HAIR DESIGN STUDIO е създаден
да доставя удоволствие и комфорт на своите клиенти . Професионалният подход и майсторски умения на персонала се допълват от качествените продукти, обявени за номер едно на световния пазар – Loreal Professional, O.P.I., Microcell. Освен това, салонът е готов да задоволи всеки един каприз на своите смели клиенти и новатори, решени на промяна в своята визия, чрез най-актуалните и революционни технологии в света на фризьорството, маникюр и педикюр..

Салонът, залага на вечно актуалните цветове черно и бяло, стилно съчетани със сивата гама за своя интериор. Подредбата на мебелите е съобразена с максимално постигане на просторна атмосфера за допълнително удобство на своите клиенти.

Малко история в хронологичен ред …

През 2004 година, Горян Стоянов започва творческият си път след като записва курс в професионалното училище по фризьорство на стилист Капанов. Завършвайки го с отличие продължава да се усъвършенства в негов салон, след което продължава усвояването и изграждането си на майсторски умения във фризьорското изкуство при стилист Васил Атанасов като негов асистент. През годините преминава успешно през множество от обучения в страната и чужбина: Академия L’Oreal, VIDAL SASOON, TONI&GUY, J-7school Achim Rothenbuhler, Аcademie DESSANGE, Eric Zemmour, Laetitia Guenaou, Christophe Gaillet, Bertram Kainzner.

През 2008 година, започва самостоятелен бизнес, отваряйки собствен салон, който се превръща в едно от най-желаните модни места в София. Проектиран изцяло с идеята да доставя удоволствие и комфорт и готов да задоволи всеки един каприз на своите смели клиенти и новатори, с чувство за детаил към прическата, решени на промяна в своята визиа, чрез най-актуалните и революционни технологии в света на фризьорството, маникюр и педикюр. Салонът е член на HFC / Haute Coiffure Francaise, Intercoiffure mondial. Професионалният подход и майсторски умения се допълват от качествените продукти, обявени за номер едно на световният пазар – GOLDWELL, LABEL.M, ORGANIC, L’OREAL professionnel, O.P.I., MICROCELL, GELISH. .

Актоално за –-

  • За месец Март, актуални ще са Коковете
  • През Април, актуални ще са правите коси
  • През лятото актуални ще са небрежните букли
  • В маникюра, пролетта ще са актуални ярките цветове
  • За зимата Ви препоръчваме меден нюанс в косите
  • За зимата ще бъде характерен френският маникюр